Over ons

Maassen aanhangwagens

Steeghs Helden bv in Helden is geboren als handelsonderneming in aanhangwagens op 1 december 1979. Op 27 december 1979 heeft Steeghs aanhangwagens zijn intrede gedaan in het pand op de Keup 1b in Helden met de verkoop van Ablas (Anton Bockmann Lastrup) paardentrailers en reparaties van alle merken paardentrailers. In 1984 is het bedrijf uitgebreid met de levering van het complete assortiment van HAPERT, SARIS en POWER aanhangwagens.

In 1989 kwam Marco Delissen als monteur in dienst voor het onderhoud en service gedeelte. Het bedrijf bleef groeien en in 1994 werd besloten om een showroom erbij te bouwen van 1000 vierkante meter.

Naast de verkoop van Böckmann paardentrailers en Hapert , Power, Saris en Böckmann aanhangwagens werd de zaak uitgebreid met Clever koetsen, recreatie en marathonwagens, stallenbouw, stalbenodigheden , Quads, hindernis materiaal enz..

In de tussen tijd werd ook het dealerschap verworven van Henra aanhangwagens en Heimann verlaagbare aanhangwagens. Daarnaast Excellent recreatie- en marathonwagens.Na 23 jaar ging de oude werkplaats tegen de vlakte. De showroom werd uitgebreid tot ruim 1400 vierkante meter en een nieuwe moderne werkplaats van ruim 400 vierkante meter werd gerealiseerd.

In 2013 trad Luviek Maassen toe tot het bedrijf. Dit om de continuiteit van het bedrijf te waarborgen, Luviek neemt vanaf 1 januari 2015 het gehele bedrijf over waarna hij in 2021 het bedrijf omdoopt naar Maassen aanhangwagens.

Maassen aanhangwagens zal in de basis op dezelfde voet blijven verder gaan.Wat gaat veranderen is dat we per direct onderstelbeurten doen aan caravans, en dat we onze werkplaats anders hebben ingedeeld zodat we ook paarden vrachtwagens binnen kunnen in onze werkplaats, dit om de paardengedeeltes te repareren.